Share on:   


ВИТАМИНКА
Адреса: Леце Котески 23, Прилеп
Телефон / Факс: +389 48 407-407, +389(0) 48 424 714; 407 444, +389(0)48 407 451
E-mail: contact@vitaminka.com.mk
Интернет страница: vitaminka.company
Дејност: По нашиот слоган "Свет на вкусови", по производната програма со широка лепеза на вкусови (слатки и солени, и кисели и лути), по програмите на производството на производи за предјадења, и за појадења, по додатоците за јадењата, по десертите, по производите за ужина, по производната програма за сите возрасти на населението, светот се повеќе не препознава, со основна стратегија да тоа и натаму се повеќе го шириме и потврдуваме, кај се' поиширока група на потрошувачи низ светот. "Витаминка" нема групи на производи посебно наменети за домашниот а посебно за странските пазари. На квалитетот на производството подеднакво се приоѓа без разлика на тоа за каде е наменето.
Големина: Голема