Share on:   


ЛИОН
Адреса: Регионален пат 105, Свети Николе
Телефон / Факс: +389(0)70 210 125, 443 793, +389(0)32 441 515
E-mail: riste@lion.com.mk
Интернет страница: www.lion.com.mk
Дејност:
Големина: Средна