Share on:   


АНДРОС ФАРМ
Адреса: ул 15 ти Корпус бб, Охрид
Телефон / Факс: +389 46 262 875; 46 261 965, +389 46 262 875
E-mail: andros@andros.com.mk
Интернет страница: www.andros.com.mk
Дејност: -Производство на производи од областа на куќна хемија, средства за одржување хигиена во домаќинствата
Големина: Мала