Share on:   


ФЕЈДОМ ИНТЕРИОРС
Адреса: Качанички пат бб,н.Визбегово, Скопје
Телефон / Факс: ++389(0)2 3121 436, 5511 891, ++389(0)2 3121 436
E-mail: feydom_m@yahoo.com
Интернет страница: www.feydom.com.mk
Дејност: Трговија на големо со мебел. Бил член на УО на Гимназија Георги Димитров и го менуваат поради неактивност на 28.09.2011
Големина: Мала