Share on:   


ЕУРОТРАНС
Адреса: Западен булевар бб, Кавадарци
Телефон / Факс: ++ 389 43 400 950, 43 411243,
E-mail: info@eurotrans-kavadarci.com
Интернет страница: www.eurotrans-kavadarci.com
Дејност: Транспорт и шпедиција.
Големина: Мала