Share on:   


ЃОРГИЕВИ
Адреса: с.Гарван Индустриска бб, Радовиш
Телефон / Факс: +389(0)32 630 230; 389 76 319210; 389 70 319454, +389(0)32 630 230
E-mail: info@ti.com.mk; milk@ti.com.mk; gjorgiev@ti.com.mk
Интернет страница: ti.com.mk
Дејност: Преработка на млеко и производство на сирења
Големина: Мала