Share on:   


ШВАРЦКОМ
Адреса: Страшо Пинџур бр.33а, Битола
Телефон / Факс: ++389 78 427 119,
E-mail: svarckom2000@gmail.com
Интернет страница: www.svarckom.mk
Дејност: Производство на широк спектар на големини и типови на метални пакувања за прехранбената и хемиската индустрија
Големина: Мала