Share on:   

КЛУБ НА ИЗВОЗНИЦИ
Каталог

Exporter's Club CATALOGUE

 

Прво издание на каталогот на извозно ориентирани компании на Република Македонија, објавен од Клубот на извозници при Стопанската комора на Македонија. Во каталогот се претставени компаниите извозници кои работат во различни области кои имаат широко портфолио на конкурентни и висококвалификувани производи.