Share on:   

ЗАЧЛЕНЕТЕ СЕ ВО КЛУБОТ НА ИЗВОЗНИЦИ

Контакт податоци

Клуб на извозници
ул. Димитрие Чуповски бр.13,
1000 Скопје

exporters@mchamber.mk

https://exporters.mchamber.mk

Име на компанијата 

Контакт лице 

Адреса на компанијата  

Телефон/Мобилен  

E-mail  

Примарна дејност  

Производи за извоз